Även en del i CD formatet finns…Inte att förakta…

Runt 1990, i mitt fall, i alla fall, så tog jag åt mig det behändiga CD formatet.. Första sådana var en samlingsplatta, med australienska “Easybeats”, ni vet de med låten, “Friday on my mind”, tror den kom 1966, o låg på “Tio i Topp”..

Det har nog blivit en hel del inskaffat även här, fast då under en ca 25-års period.. det är ju dubbelt så lång tid vad det gäller Vinyl formatet..

Nästan komplett med Beatles, många med Jethro Tull, Zappa, Stones, Kinks, U2, Led Zeppelin, Neil Young, Springsteen, Santana.. och en hel del av de andra husgudarna.. senaste inköpen, för övrigt i går, under en utflykt till Hjo, blev det “M.U”, med Jethro Tull och “Riding With The King”, Clapton & BB King…

Händer att jag köper ibland, är ju oftast så att man faller över något för en guldpeng, eller köper någon ny i detta format.. har blivit Pink Floyds senaste och “How the west was Won”, trippeln med Led Zeppelin….

Som “grädde på moset”, så hittade hustru en bärbar spelare, med radio, kassettspelare och CD-spelare när hon städade sitt förråd igår, torsdag 11/8…. kul att kunna vara mobil, i sitt lyssnande även då det gäller kassetter och CD´s..