Beatles, Rubber Soul och jagRubbber soul the-beatles-bad-boy-parlophone-2Beatles, kom jag i kontakt med, via TV-programmet, “Drop In”, där de bland annat sjöng “She Loves You”, svartvit TV och året var 1963…
Köpte singlar och Ep, från 1964, har ett gäng svenskpressade Ep´s, som jag spelade på min röd/vita skivspelare med högtalare i locket.. Första Lp´n var ju “Revolver”, köpt då den kom 1966.. sen har jag alla officiella studioalbumen efter denna, även några samlingar.. detta gäller vinyl.. i CD-formatet har jag nästintill komplett..

Då till mitt senaste förvärv, våra söner, hustru och ett barnbarn, åkte till Ullared, i tisdags 12/7.. jag valde att inte följa med, utan var kvar i Halmstad, (där jag för övrigt gjorde några vinylfynd), hade skickat bud, med yngste sonen som bor i Norge.. att jag ville att han skulle köpa “Rubber Soul”, som jag för övrigt suktade efter, redan då den kom 1965, men det blev liksom aldrig av.. nu blev det ju av..och levererades till mig på campingen, “Den bjuder jag på farsan”, inte illa det heller..

Jisses vilka låtar, mina favoriter på detta album är ju, “Norwegian Wood”, “I´m Looking Through You”, “If I Needed Someone” och slutspåret “Run For Your Life.. nu är den min, sprättar den senare under semestern..

Hade ju en försmak av mitt nämnda album, redan 1965, då jag införskaffade Ep´n “Bad Boy/Norwegian Wood/I´m Looking Through You/In My Life”, bara Bad Boy, som inte är med på RS.. denna är svenskpressad..

Får för mig ibland att även spela soloplattor med Beatlarna, denna vecka har det varit med Paul McCartney, både hans soloplattor och de han gjorde med Wings.. i det senare fallet, håller jag nog “Venus & Mars”, 1975 högst..