Humor..Gillar ordvitsar och historier, här nedan läggs några sådana ut…när andan faller på..

 1. Tappar du bort ditt radergummi… säg till mig så tar jag av mig mina glasögon… då ser jag ju “suddit”..
 2. En liten onsdagsfundering innan sängdags… Moderaterna har ju dalande sympati bland väljarna… just nu… En liten tröst i bedrövelsen för dem.. måste vara att de har ett ungdomsförbund.. som kan baka och fixa fikabröd till deras sammankomster… vilken tur för dem att “Muf finns”… är det så?
 3. Till sist från mig en fredagskväll.. en liten “fredagsfundering”…. bi och getingar står ju inte högt i kurs.. exempelvis.. när man sitter o fikar ute på sommaren.. dock.. ha detta i åtanke.. “Ser ni en geting sitta på ett garnnystan, låt den hållas, den kan ju sticka”..
 4. Det ryktas om att kvinnor som slutat använda BH får längre bröst… och nu har många män börjat att löpträna utan kalsonger…..
 5. En liten fredagsundran från mig… har hört att patienter inlagda på sjukhusen.. i besparingssyfte…ska bege sig ned till ett mindre vattendrag när de behöver göra “naturbehov nummer ett”… dvs. leta upp “Bäckenbotten”….bara ett rykte.. kan det vara så?.. Det ryktas dessutom att det uttryck som ligger etta vid dessa vattendrag när patienterna ska till, är som följer… “Skit också !”…
 6. Tror att det är så här… tar det som en “Lördagsundran, vad det gäller fotbollsskor”… Tänker Messi, Zlatan, Inzaghi o övriga så här när de ska ha nya sådana : “När nya fotbollskor ska införskaffas….välj då gärna då sådana som.. passar.. och har inlägg.. ifall att du ska göra sådana på fotbollsplanen”…
 7. Nu i semestertider, är ju många ute o flyger…vi själva var ju ute förra månaden..
  Skönt då att veta att piloterna, är i fin form, både mentalt och fysiskt..
  Gäller ju speciellt då, de som flyger på Kroatien…
  De är ju vana att gå ner i… Split..✈️

 Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *